De Graafschap-trainer Snoei is kritisch na derde zege op rij

De Graafschap-trainer Mike Snoei was vrijdagavond kritisch op het spel van zijn ploeg na de overwinning op FC Volendam (3-0). ,,Er is nog veel werk te doen.”

Snoei was blij met de zege, maar plaatste kanttekeningen. ,,De score van 3-0 geeft de verhoudingen niet goed weer”, erkende de coach uit Didam. ,,We hebben in fases behoorlijk onder druk gestaan. Als je Volendam hun positiespel laten spelen, krijg je het moeilijk. Daar hebben we het de hele week over gehad.”

,,Maar we hebben op professionele wijze op de juiste momenten toegeslagen”, doelde Snoei op de treffers van Stef Nijland (1-0 na 18 minuten) en Ralf Seuntjens (2-0 na 72 minuten). ,,Daar hebben we ook de ervaring voor. Ik heb ook veel goede dingen gezien.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*