Heracles pakt verdienstelijk punt tegen Vitesse

Heracles Almelo heeft zaterdagavond het tweede punt van het seizoen gepakt. In Erve Asito pakte de ploeg een punt tegen Vitesse (1-1). Bryan Linssen zette Vitesse op voorsprong, maar Cyriel Dessers maakte gelijk. Heracles en Vitesse maakten er een aantrekkelijke eerste helft van. Het spel golfde op en neer en aan beide kanten was er veel gevaar voor de doelen. Heracles kreeg kansen via Dessers en Merkel, terwijl Vitesse via Matavz gevaarlijk was. Het tweede kwartier van de eerste helft was volledig voor Vitesse. Het was wachten op de openingstreffer van de Arnhemmers, maar Blaswich hield zijn doel goed schoon. Daarna kwam Heracles sterk terug. Joey Konings en Mauro Junior lieten zich vooral goed zien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*