AZ wacht droomtrip naar Old Trafford, PSV én Feyenoord naar Portugal

De loting voor de groepsfase van de Europa League – met daarin drie Nederlandse vertegenwoordigers – is bekend. PSV speelt tegen onder meer het Sporting Portugal van Marcel Keizer, Feyenoord treft met FC Porto eveneens een Portugese tegenstander, terwijl AZ met Manchester United een absolute droomtegenstander uit de koker zag komen.
Vrijdagmiddag werd in Monaco geloot voor het tweede hoofdtoernooi van Europa, en dat leverde enkele bijzonder fraaie affiches op. PSV zit in Groep D en speelt daarin tegen Sporting Portugal, Rosenborg en LASK Linz. Feyenoord neemt plaats in Groep G, de tegenstanders zijn FC Porto, Young Boys en Rangers FC. AZ werd tot slot ingedeeld in Groep L, samen met grootmacht Manchester United, FK Astana en Partizan Belgrado.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*