Speelsteden

 

 

Het EK Voetbal 2020 wordt in tegenstelling tot eerdere edities niet in 1 of 2 landen gehouden maar in 12 landen. Officieel was er sprake van 13 landen echter is België later geschrapt omdat de bouw van het stadion in Brussel waarschijnlijk de deadline niet zou gaan halen. De wedstrijden van Brussel zijn later toegewezen aan Londen. Alle speelsteden op Londen na organiseren 3 groepswedstrijden en een achtste finale of een kwartfinale. Londen zal 3 groepswedstrijden organiseren, een achtste finale en zowel de halve als hele finales.

In de onderstaande steden wordt gespeeld:

 • Amsterdam, Nederland
 • Bakoe, Azerbadjan
 • Bilbao, Spanje
 • Boedapest, Hongarije
 • Boekarest, Roemenie
 • Dublin, Ierland
 • Glasgow, Schotland
 • Kopenhagen, Denemarken
 • Londen, Engeland
 • Munchen, Duitsland
 • Rome, Italie
 • Sint-Petersburg, Rusland