Voor de vijfde keer in zes competitiewedstrijden is een duel van TOP Oss dit seizoen in 2-1 geëindigd. De Brabanders leken op weg naar een goed resultaat tegen Go Ahead Eagles, maar middenvelder Richard van der Venne (nota bene geboren in Oss en ex-publiekslieveling van TOP) toonde zich namens de bezoekers onverbiddelijk.

MVV Maastricht heeft zondag de Limburgse derby tegen Roda JC Kerkrade gewonnen. De problemen voor de ploeg van trainer Jean-Paul de Jong in de Keuken Kampioen Divisie worden daardoor met de week groter, terwijl MVV met de tweede zege op rij klom op de ranglijst. (read more…)

NAC Breda is vrijdagavond tegen zijn eerste nederlaag aangelopen in de Keuken Kampioen Divisie. De Brabanders gaven het vlak voor tijd helemaal weg tegen FC Volendam. De Graafschap blijft ondanks puntenverlies bij TOP Oss koploper en Jong Ajax won na een memorabele slotfase van Almere City FC. (read more…)

De 17-jarige verdediger Xavier Mbuyamba heeft een opvallende overstap gemaakt. Mbuyamba verruilt MVV voor FC Barcelona, waar hij gaat spelen in het hoogste juniorenteam. De 1,95 meter lange Limburger kwam vorig seizoen elf keer voor MVV in actie in de Keuken Kampioen Divisie, waarvan drie keer als basisspeler. Hij maakte in Maastricht officieel deel uit van de selectie van Onder 19. (read more…)