Zoals verwacht speelt AZ de eerste wedstrijd in de poulefase van de Europa League op bezoek bij Partizan Belgrado volgende week donderdag achter gesloten deuren. (read more…)

AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners moest even bijkomen van de bizarre Europese wedstrijd bij FC Antwerp, die uiteindelijk na verlenging met 4-1 werd gewonnen door de Alkmaarders waardoor ze zich verzekerden van de groepsfase van de Europa League. AZ eindigde het duel tegen negen Belgen. (read more…)

De loting voor de groepsfase van de Europa League – met daarin drie Nederlandse vertegenwoordigers – is bekend. PSV speelt tegen onder meer het Sporting Portugal van Marcel Keizer, Feyenoord treft met FC Porto eveneens een Portugese tegenstander, terwijl AZ met Manchester United een absolute droomtegenstander uit de koker zag komen. (read more…)

PSV kan vrijdag vanaf 12.00 uur de loting van de groepsfase van de Europa League volgen na het ’tussendoortje’ op Cyprus tegen Apollon Limassol: 0-4. Mohamed Ihattaren scoorde voor de derde keer op rij, Kostas Mitroglou trof twee minuten na zijn invalbeurt doel en Daniel Schwaab maakte zijn rentree. (read more…)

Feyenoord heeft zich in navolging van PSV geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. De ploeg van trainer Jaap Stam had – op de openingsfase na – weinig last van Hapoel Beër Sheva: 3-0. Dat was dezelfde uitslag als een week eerder. (read more…)